Kerstviering

 

De KBO kerstviering is dit jaar op vrijdag 16 december. Bij veel deelname houden we eventueel ook nog zaterdag 17 december een kerstviering. De volgorde van opgave bepaalt wie vrijdag of zaterdag bij de viering aanwezig kan zijn.

Als je met meer personen wilt komen, geef je dan gezamenlijk op. Samen is gezelliger en misschien neem je dan ook nog iemand mee die anders alleen had moeten komen.

Het is een viering in de kerstsfeer met (samen)zang, verhalen, gedichten en een maaltijd.

We zijn blij en een beetje trots dat we ondanks deze dure tijden een viering met zang met de teksten in een boekje, een kerstmaaltijd met 3 gangen, 2 consumpties en koffie en in een kerstsfeer aangeklede Parkzicht zaal en tenslotte een kerstwens kunnen aanbieden voor 20 euro per persoon.

Opgave:

Stuur een mail voor 20 november naar Nardy Bleeker met je naam, adres, telefoonnummer en als je voor meer personen je opgeeft voor de kerstviering ook de namen van de andere deelnemers. Als er deelnemers bij zijn die dieet volgen, geef het dan ook in de mail aan.

Het mail adres van Nardy is nardy.bleeker@gmail.com.

Heb je geen mailadres en kan niemand anders het voor je mailen, dan kun je tot 20 november telefonisch bij Nardy je opgeven van 17:00 tot 18:00 uur. Het telefoonnummer van Nardy is 06 1603 3360.

Maak de 20 euro per persoon voor 1 december over op de KBO Overijssel, afdeling Enschede rekening (dus niet KBO-PCOB actief oud rekening) NL63INGB 0003 1571 09 onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en het aantal personen.

Je opgave is pas compleet als het geld is overgemaakt.

De zaal is open om 14.30 en niet eerder in verband met de zaalhuur. Hou daar aub rekening mee.

Het programma start 15:00 uur en duurt tot ongeveer 19:15 uur. De leden van de activiteitencommissie blijven tot iedereen opgehaald is.

 

    Aanmelden voor deze activiteit: